Uspješan završetak Oracle Academy Database Foundations programa

 

📢 Dragi prijatelji i pratitelji,

 

S radošću dijelimo s vama lijepu vijest! Naši talentirani učenici David Jozić, Maro Klarić, Sara Knežević,  Magdalena Lijović, Patrik Milanović, Petar Suša i Ivan Tomić, svi učenici prvog razreda Srednje ekonomske škole Livno zanimanja ekonomist-programer, s uspjehom su završili Oracle Academy Database Foundations program te su im danas uručeni certifikati!

Ova iznimna postignuća svjedoče o njihovoj predanosti, marljivosti i vještinama koje su razvili u području Oracle baza podataka. Ponosni smo na naše učenike i njihovu posvećenost učenju i razvoju vještina. Njihov uspjeh svjedoči o kvaliteti obrazovanja koje pruža naša Srednja ekonomska škola Livno.

Kroz Oracle Academy Database Foundations program naše škole  učenici su stekli temeljno znanje o bazama podataka, modeliranju podataka i jeziku SQL. Njihova strast i predanost rezultirale su uspješnim svladavanjem ovog zahtjevnog programa.

Želimo zahvaliti Oracle Academy na podršci i suradnji u provedbi ovog programa. Njihova stručnost i resursi omogućili su našim učenicima da steknu relevantno znanje i pripreme se za izazove suvremenog IT svijeta.

Uz čestitke Davidu, Maru, Sari, Magdaleni, Patriku, Petru i Ivanu na njihovom velikom uspjehu poručujemo kako su tek na početku i da će u godinama koje dolaze imati priliku za certificiranje iz programiranja u jeziku Java i Oracle Apex Cloud tehnologijama. Vjerujemo da su njihovi rezultati izvor inspiracije za sve naše učenike i motivacija za daljnji napredak.

#seslivno #PonosniNaNašeUčenike #SrednjaEkonomskaŠkolaLivno #OracleAcademy #Programeri #UspjehUObrazovanju