Svaki profesor dobio laptop

Jučer je u Srednjoj ekonomskoj školi Livno bila iznimno svečana atmosfera.

I ovaj put naša škola može ponosno izreći svoj slogan: “Uvijek korak ispred”.

Svaki profesor dobio je na raspolaganje laptop za lakši pristup e-dnevniku, e-matici i svakodnevnoj nastavi i radu s učenicima.

Dodatno su opremljeni kabinet informatike i kabinet vježbovnih tvrtki.

U dvorani su ugrađena moderna LED svjetla koja će na radost mnogih klubova, koji bez ikakve naknade koriste usluge dvorane, postati još učinkovitija, a s novom opremom će i računi za električnu energiju postati manji.

Svega ovoga ne bi bilo da nije svesrdne potpore Ministarstva prosvjete na čelu s ministricom Gordanom Nakić.
 
Kratkim govorom ministrica Nakić naglasila je kako Srednja ekonomska škola i njeni djelatnici, na čelu s ravnateljem Miroslavom Ćurićem, s pravom i punom zaslugom dobivaju ovu opremu jer su svojim entuzijazmom, voljom za usvajanje novih tehnologija i njihovom implementacijom postali predvodnici u našoj županiji pa i u Bosni i Hercegovini.
Ravnatelj škole Miroslav Ćurić zahvalio je u ime djelatnika ministrici Gordani Nakić i rekao kako je to priznanje, ali i obveza koju ispunjavamo, uvijek gledajući dobrobit onih zbog kojih smo tu, naših učenika.
Srednja ekonomska škola Livno prva je škola u kojoj se nastava izvodi na hrvatskom jeziku u kojoj su fizički dnevnik u potpunosti zamijenili e-dnevnikom, a maticu e-maticom, te na kraju u ovoj godini s drugim školama uspješno proveli i digitalne e-upise.