Srednja ekonomska škola Livno pokreće suradnju s Algebrom iz Zagreba

Srednja ekonomska škola Livno pokreće suradnju s Algebrom iz Zagreba.

U petak, 11. studenog, izaslanstvo Srednje ekonomske škole Livno je posjetilo Visoko učilište Algebra u njihovom novom kampusu!

Razlog posjete je bio dogovor o suradnji između Visokog učilišta Algebra i Srednje ekonomske škole Livno na području informatike i ekonomije s naglaskom na Digitalni marketing koji bi se kao novo zanimanje u Srednjoj ekonomskoj školi Livno ponudio budućim učenicima u sljedećoj školskoj godini.

Ravnatelj Miroslav Ćurić te profesori Helena Konta, Božo Vrdoljak i Slaven Niče su u višesatnom posjetu iz prve ruke mogli saznati više Algebrinim studijskim programima, te uz vodstvo dekana Algebre, gospodina Mislava Balkovića, proći kroz Algebrine prostorije i učionice opremljene vrhunskom tehnologijom, vidjeti bogato opremljenu knjižnicu, studio za rad s hardverom, potpuno novi A/V produkcijski studio za multimediju, 3D printere i mnoštvo opreme za programere Virtual Reality okruženja, koja je na raspolaganju studentima, a na kojoj bi svaka institucija pozavidjela.

Preostalo vrijeme nakon završetka posjeta Algebri je iskorišteno za odlazak na Interliber i pregled noviteta iz područja informatike, zemljopisa i ekonomije.

Na kraju možemo samo zahvaliti gospodinu Mislavu Balkoviću i cjelokupnoj ekipi sa Algebre na pozivu i gostoprimstvu te obećanju kako će doći u uzvratnu posjetu našoj Srednjoj ekonomskoj školi Livno. Svaki trenutak je bio ispunjen i zanimljiv, a ne sumnjamo kako će i u generacijama koje dolaze iz Srednje ekonomske škole Livno biti budućih studenata Algebre.