Srednja ekonomska škola Livno sudionik sajma vježbovnih tvrtki u Bjelovaru

U sklopu svojih aktivnosti usmjerenih na proširenje znanja i stjecanje praktičnih vještina, Srednja ekonomska škola Livno posjetila je 16. Međužupanijski sajam vježbeničkih tvrtki u organizaciji Ekonomske i birotehničke škole Bjelovar. Sajam je održan u suradnji s Komercijalnom i trgovačkom školom iz Bjelovara, koja je ponosno bila domaćin ovog važnog događaja. Na sajmu je sudjelovalo 16 škola, 41 vježbenička tvrtka i više od 120 učenika.
Sajam je bio sjajna prilika za naše učenike da se upoznaju s različitim aspektima poslovanja, trgovine i financija kroz aktivnosti vježbeničkih tvrtki. Sudionici su imali priliku vidjeti izložene proizvode i usluge te razgovarati s predstavnicima tvrtki o njihovim poslovnim praksama i iskustvima te predstavljanje u poduzetničkim kompetencijama koje bi svaki učenik trebao usvojiti u svom školovanju. To je svakako prilika za upoznavanje i razmjenjivanje o informacijama o onome što poduzetnici rade tijekom cijele godine.
Srednja ekonomska škola Livno, uvijek usmjerena na poticanje interesa i razvoj svojih učenika, prepoznala je važnost sudjelovanja na ovakvim događajima. Posjet je pružio učenicima priliku da prošire svoje horizonte, steknu nove spoznaje iz područja ekonomije i poslovanja te se inspiriraju za buduće karijere.
U prilogu se nalaze videozapisi i fotografije kojima i vizualno čitateljima približavamo naše sudjelovanje pa vas pozivamo da ih pogledate. Zahvaljujemo našim dragim domaćinima, Ekonomskoj i birotehničkoj školi Bjelovar te našem sponzoru Mljekari Livno koji su doprinijeli organizaciji i posjetu te se radujemo budućim suradnjama i aktivnostima.