Digitalni marketing u praksi – draga gošća @justkatebake

Moderna vremena iziskuju modernu nastavu.
Unijeti dašak modernog digitalnog svijeta u naše učionice odvažila se profesorica Helena Konta.
Na njen poziv na sat Osnova marketinga u goste nam je došla Katica Čamber, u svijetu interneta poznatija kao Just.katebake.
Katica je ljubav prema kulinarstvu prenijela na vlastiti YouTube kanal i društvene mreže i tako zavladala svijetom digitalnog marketinga.
Kako je u našu Srednju ekonomsku školu ove godine uveden smjer Digitalni marketing, a vještine tog područja potrebne su i u drugim zanimanjima, smatrali smo zanimljivim i praktičnim pokazati učenicima kako digitalni marketing izgleda u stvarnosti.
Katica nam je predstavila svoj posao, kako ona ostvaruje profit, koja je njena ciljana skupina kupaca i kako imati lojalne kupce. Pokazala je i niz tvrtki s kojima surađuje i koje reklamira.
Ohrabrila je naše učenike rekavši kako se u svijet digitalnog marketinga može krenuti rano, da trebaju učiti iz vlastitih grešaka, da trebaju zanemariti predrasude koje vladaju u našoj malenoj sredini i da mogu odvažno krenuti u ostvarenje vlastitog uspjeha.
Učenici su bili iznimno zadovoljni ovim predavanjem, a mi gospođi Čamber zahvaljujemo na prikazu vlastitog biznisa i ohrabrenju mladima da sigurno plove svijetom digitalnog marketinga.